Neverovatan kiks Lorisa završen lomom ruke golmana Totenhema (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatan kiks Lorisa završen lomom ruke golmana Totenhema (VIDEO)

Program Premijer lige počeo je dramatično. Meč Brajtona i Totenhema ostaće obeležen potezom golmana Uga Lorisa u trećem minutu meča.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Francuski golman >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je nestvarno reagovao kada je uhvatio loptu. Naime u padu je ispustio loptu koju je uhvatio. Naravno Brajton je iskoristio kiks golmana da povede sa 1:0, ali posle pada čini se da je Loris doživeo težak prelom ruke.
Think Hugo lloris has been drinking again 😂 pic.twitter.com/4qZw6W1Zx9
— ❤️🖤🆂🅰🆈🅳🅾🅽 🅹🅰🅽🅲🅷🅾💛🖤 (@MUFC_FANCLUB1) October 5, 2019
Dugo posle pada nije ustajao, a na nosilima je napustio teren uz interveciju medicinskog tima.
Podsetimo da je Loris i u prošlom kolu imao veliki kiks.
Teško je posle ovoga očekivati da će Loris biti spreman za meč sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.


The post Neverovatan kiks Lorisa završen lomom ruke golmana Totenhema (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LA LIGA Golman Leganesa častio goste (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019

Posle nepotpunog osmog kola čini se da imamo ekipu koja će prva da napusti La ligu. Ni posle osam kola Leganes nema nijednu pobedu. Sada je kod kuće izgubio od Levantea 2:1 (1:0).. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za...

Nastavak na 011vodič.com...

Nema kraja agoniji Totenhema – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019

Početak osmog kola Premijer lige dugo će se prepričavati iz više razloga. Totenhem je doživeo novi poraz i trenutno je šesti na tabeli. Ovoga puta, zvaničnog vicešampiona Evrope je deklasirao Brajton sa 3:0.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.