Neobičan razlog zašto bi Ursulu MORAO da igra muškarac

Izvor: Mondo, 05.Avg.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobičan razlog zašto bi Ursulu MORAO da igra muškarac

Rimejk "Male sirene" se snima, evo ko će navodno igrati morsku vešticu i zašto je javnost nezadovoljna.

U moru igranih rimejkova omiljenih starih crtaća, najnoviji je "Mala sirena" iz Diznijevog studija.

Za ulogu morske veštice Ursule, pominju se imena komičarke Melise Mekarti, ali i pevačice Lady Gage, što nije oduševilo "zagrižene" ljubitelje ovog filma.

Originalna Ursula, barem u animaciji, bila je u potpunosti kopija "dreg" ikone Divajn >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (Divine), iz filmova Džona Votersa. Mnogi se zbog toga nadaju da će uloga ipak pripasti muškarcu koji se prerušava u ženu, kako bi i nova Ursula bila verna originalnoj inspiraciji.

Divajn je bio Haris Milsted, transvestit i glumac iz više filmova koji je postao ikona kontrakulture u Americi. "Pipl" magazin ga je proglasio "najvećom dreg kraljicom 20. veka".

"Ursulu bi morao da igra transvestit, kako bi inspiracija bila u potpunosti ispoštovana", "Dajte muškarcu ulogu Ursule", samo su neki od tvitova kojima korisnici Twittera "zasipaju" Dizni.

Koga biste vi voleli da vidite u ulozi Ursule, recite nam u komentarima, a dok rimejk ne stigne, podsetite se jedne od najboljih Ursulinih pesama!



Izvor: YouTube/Disney

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.