Nema mira u Parovima: Jelena opet popila batine, Uroš je izbacio iz kreveta (video)

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2015, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema mira u Parovima: Jelena opet popila batine, Uroš je izbacio iz kreveta (video)

Uroš Ćertić napao je noćas Jelenu Golubović i fizički pokušao da je izbaci iz njenog kreveta. Napad se desio posle tri sata ujutro u spavaćoj sobi, a kaskader je skočio iz svog kreveta i Jelenu pokušao da izbaci iz kreveta.
Ne diraj me, idiote! Obezbeđenje”, vikala je Jelena Golubović, a potom su kamere prebačene u dvorište.
Pre fizičkog obračuna, Matora i Miki Đuričić su se raspravljali sa Jelenom, a Uroš nije više moga od trpi i >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da je gleda jer je zbog rediteljke iz rijalitija izbačena Slađana Petrušić, koja je Golubovićku brutalno isprebijala pa je dva dana provela u bolnici.
Pogledajte šta se dogodilo ovoga puta:



#svet
The post Nema mira u Parovima: Jelena opet popila batine, Uroš je izbacio iz kreveta (video) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ZAŠTO JELENU TUKU: Evo šta kažu gledaoci rijalitija na Fejsbuku!

Izvor: Kurir, 15.Okt.2015

Golubovićeva je dobila batina kada ju je Uroš Ćertić izbacio iz kreveta, samo dva dana pošto se vratila i oporavila od brutalnih batina koje je dobila od Hrvatice Slađane Petrušić...Rediteljka Jelena Golubović u sedam dana je dva puta pretučena i tom prilikom je intervenisala Hitna pomoć,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.