Natalija i Sani urlali usred noći i napustili Zadrugu!

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natalija i Sani urlali usred noći i napustili Zadrugu!

Nakon sinoćne “Igra istine”, Sani Ibrahimov i njegova žena Natalija su napravili pravi haos u “Zadruzi”, jer kako kažu nisu od produkcije dobili ono što je obećano, a to je da se redovno čuju sa svojim sinom.
Sani je sa punim flašama pokušavao da probije ogradu, a Natalija je kao furija trčala kroz dvorište sa namerom da provali neki od prozor, zatim je dobila nervni slom, došla do vrata i urlala na produkciju- Otvorite mi vrata pi*ke jedne, otvorite mi vrata prevaranti >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << jedni! Otvorite mi vrata,hocu da čujem dete!
Oni su sudeći po tome da ih više nije bilo u kadru, ipak izašli iz “Zaduge”.
Pre Sanija i Natalije, Zadrugu je napustio i Ivan Gavrlilović koji je zapravo pobegao, a nakon izlaska je rekao da jednostavno nije moga da podnese situaciju u kuću u kojoj Kulićke vode glavnu reč.


Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Razvaljivali vrata Zadruge: Sani i Natalija doživeli nervni slom

Izvor: Svet, 14.Okt.2019

U toku protekle noći nastala je prava drama u “Zadruzi” jer je bračni par Ibraimov, Sani i Natalija, doživeo pravi slom živaca.. Oni su bili besni na produkciju, jer im nije omogućeno da se putem telefona čuje sa svojim sinom.. – Otvorite odmah vrata, ili ćemo da razvalimo, ili ćemo da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.