Razvaljivali vrata Zadruge: Sani i Natalija doživeli nervni slom

Izvor: Svet, 14.Okt.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvaljivali vrata Zadruge: Sani i Natalija doživeli nervni slom

U toku protekle noći nastala je prava drama u “Zadruzi” jer je bračni par Ibraimov, Sani i Natalija, doživeo pravi slom živaca.
Oni su bili besni na produkciju, jer im nije omogućeno da se putem telefona čuje sa svojim sinom.
– Otvorite odmah vrata, ili ćemo da razvalimo, ili ćemo da odemo! Dosta smo bili tolerantni! Deset dana vam govorim da hoću razgovor sa produkcijom, da hoću razgovor sa sinom, to je dogovor! Otvorite! Hoćete da otvorite vrata ili da gađam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kameru?! – govorio je besno Sani, dok je Natalija besno gurala i udarala kapiju.
– Otvorite mi vrata, hoću da čujem dete! Prevaranti! – vikala je Natalija, uz sočne psovke, te je čak počela i da vrišti, doživljavajući nervni slom.
U jednom trenutku, ona je počela i da udara kameru šakom, ali ju je Sani zaustavio. Uskoro, režija je nastavila prenos iz Bele kuće, ne prikazujući više Sanija i Nataliju.
Oni se više nisu mogli videti, te je moguće i da su naposletku pobegli iz “Zadruge”, ili su je nakratko napustili ne bi li imali razgovor sa produkcijom vezan za njihove žalbe. Šta se zaista dogodilo, postaće jasno u toku dana.
Kako je izgledala ova dramatična situacija, pogledajte u videu:
 

svetinstagram
The post Razvaljivali vrata Zadruge: Sani i Natalija doživeli nervni slom appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

DRAMA U ZADRUZI! BRAČNI PAR TRIK FX RAZVALJUJE KAPIJU: Natalija BRUTALNO PSOVALA produkciju! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 14.Okt.2019

Sani i Natalija su sinoć napravili dramu. Njima je navodno obećano da će jednom mesečno imati poziv sa sinom, ali to obećanje im nije ispunjeno. Zbog toga su njih dvoje sinoć pokušali da razvale kapiju i tražili su razgovor sa produkcijom. – Otvorite odmah vrata ili ćemo da razvalimo ili ćemo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.