Našao novu?

Izvor: Mondo, 03.Apr.2015, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Našao novu?

Mateja Kežman navodno u vezi sa istruktorkom skijanja

Foto: MN Press

 Nedugo pošto se rastao od Marije Perković sa kojom ima sina Filimona, proslavljeni fudbaler Mateja Kežman ima novu devojku.

Kežmanova nova izabranica se zove Tara i radi kao instruktorka borda na Kopaoniku, gde je par, prema pisanju magazina "Ekskluziv" i započeo romansu.

"Znaju se godinama, ali su bili samo prijatelji i svaki put kada je on bio na planini super su se družili. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Tek pre dve nedelje je njihov drugarski odnos prerastao u nešto više, ali o tome ne žele da pričaju jer je suviše rano", rekao je neimenovani izvor blizak Kežmanu magazinu "Ekskluziv".

Mateja Kežman iz braka sa bivšom suprugom Emilijom ima troje dece, a sa bivšom partnerkom Marijom Perković sina.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.