EKSKLUZIV otkriva! Kežman ima novu devojku!

Izvor: Svet, 03.Apr.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIV otkriva! Kežman ima novu devojku!

Izgleda da Mateja Kežman nije dugo samovao. Nakon što se razišao sa Marijom Perković sa kojom ima sina Filimona, bivši fudbaler je po pričama upućenih već našao novu ljubav. Kako saznajemo, reč je o mladoj instruktorki borda koja se zove Tara i koja je celu zimu provela na Kopaoniku, gde su se družili svaki put kada je Mateja boravio na planini. Tamo im se navodno i desila ljubav, a naš izvor otkriva da su njih dvoje pre desetak dana viđeni kako se drže za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ruke na ski stazi.
“Mateja i Tara se znaju godinama, ali su bili samo prijatelji i svaki put kada je on bio na planini super su se družili. Oboje obožavaju skijanje i vožnju bordom pa ih je to i zbližilo. Tek pre dve nedelje, njihov drugarski odnos je prerastao u nešto više, ali o tome ne žele da pričaju jer je još uvek rano”, priča izvor blizak Mateji za “Ekskluziv”.
EKSKLUZIVNU FOTOGRAFIJU KEŽMANA SA NOVOM DEVOJKOM MOŽETE VIDETI SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU NEDELJNIKA EKSKLUZIV KOJI JE VEĆ O PRODAJI!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIV otkriva! Kežman ima novu devojku!

Izvor: Scandal.rs, 03.Apr.2015

Izgleda da Mateja Kežman nije dugo samovao. Nakon što se razišao sa Marijom Perković sa kojom ima sina Filimona, bivši fudbaler je po pričama upućenih već našao novu ljubav. Kako saznajemo, reč je o mladoj instruktorki borda koja se zove Tara i koja je celu zimu provela na Kopaoniku, gde su...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.