Naručila je vreli, S*KSI božićni kostim preko interneta - ono što je dobila teško je opisati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naručila je vreli, S*KSI božićni kostim preko interneta - ono što je dobila teško je opisati (FOTO)

Ne, nije uopšte seksi. Naprotiv.

Lisa Vilijamson, majka dvoje dece iz Edinburga, želela je da ovog Božića bude seksi. Kad je pronašla kostim seksi Baba Mrazice, mislila je da je našla pravu stvar, ali internet ju je demantovao.

ZARADA 100 ODSTO! Uzeo je 20 evra i u sekundi ih pretvorio u 40! Ovo je SJAJNO! (VIDEO)

Iako smo svi prilikom kupovine na Internetu svesni da bi ono što dobijemo moglo biti drugačije od onog što vidimo na fotografijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lisa nije ni u snu očekivala da će razlika biti ovako drastična.

Sa Ibeja je naručila seksi kostim koji je želela da nosi na treningu plesa oko šipke. Kad je isprobala kostim kod kuće, prizor je bio takav da je morala da se fotografiše i podeli fotke na društvenim mrežama.

Baba Mrazica. pic.twitter.com/wcNy7OLVt4

— babura velika (@BaburaVelika) 08. децембар 2018.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.