Napupeli stomačić i grudi: Milena Ćeranić trudna?! (FOTO)

Izvor: S media, 11.Okt.2012, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napupeli stomačić i grudi: Milena Ćeranić trudna?! (FOTO)

Popularna pevačica je svojim nastupom otvorila jedan beogradski klub, a za taj događaj izabrala dugu crnu haljinu pripijenu uz telo, koja joj je ocrtavala svaki deo figure. A stomak se baš isticao...

- Pored toga što su svi primetili njen stomačić, pažnju su izazvale i njene grudi, koje su takođe nabujale. Izgledala je veoma lepo i baš srećno. Takva žena može biti samo kad je zaljubljena i voljena, kaže neimenovani izvor.

Njen dečko, košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Vladimir Dašić te noći nije bio u klubu, ali su njenom nastupu prisustvovali njegovi prijatelji. Oni su mu prenosili koju pesmu Ćeranićka peva, kako izgleda, da li je pričala s nekim ili ne. Iako je Milena u potpunosti verna kad je u vezi, Dašić je veoma posesivan, pa voli da zna svaki njen korak. Pevačica je cele noći pila samo vodu i odmah nakon nastupa je otišla kući.

Još uvek se nije oglasila u vezi sa ovim informacijama.

*** Plavuše su poželele promenu: Stavile crne perike i zbunile prijatelje

*** Andrej Pejić u društvu glumca kojeg žele sve žene u Srbiji

*** Ko je kome inspiracija: Pevačice u još jednom modnom duelu

Izvor: S media/Kurir, Foto: Marko Stevanović, Kurir/Damir Dervišagić

Pretraga po temi: Milena Ćeranić, Trudna Milena Ćeranić, Vladimir Dašić, Pevačica

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.