Milena Ćeranić trudna?!

Izvor: Kurir, 11.Okt.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ćeranić trudna?!

Pevačica na otvaranju kluba „Teatro“ pokazala napupeli stomak, što je odmah podstaklo glasine da je u drugom stanju

Stižu rode?

Milena Ćeranić je na otvaranju kluba „Teatro“ pokazala napupeli stomak i odmah su krenuli komentari da je u drugom stanju. Ćeranićeva je za ovaj događaj izabrala dugu crnu haljinu pripijenu uz telo, koja joj je ocrtavala svaki deo figure. A stomak se baš isticao.

- Pored toga što su svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << primetili njen stomačić, pažnju su izazvale i njene grudi, koje su takođe nabujale. Izgledala je veoma lepo i baš srećno. Takva žena može biti samo kad je zaljubljena i voljena - kaže izvor Kurira. Njen dečko, košarkaš Vladimir Dašić te noći nije bio u klubu, ali su njenom nastupu prisustvovali njegovi prijatelji. Oni su mu prenosili koju pesmu Ćeranićka peva, kako izgleda, da li je pričala s nekim ili ne. Iako je Milena u potpunosti verna kad je u vezi, Dašić je veoma posesivan, pa voli da zna svaki njen korak.

Pevačica je cele noći pila samo vodu i odmah nakon nastupa je otišla kući, što je takođe bilo čudno onima koji je poznaju. Ona posle nastupa obično popije piće s prijateljima, što sada nije uradila.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Milenom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

M. Videnović

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milena Ćeranić trudna!? (Foto)

Izvor: Svet plus, 11.Okt.2012

Milena Ćeranić je na otvaranju kluba Teatro pokazala napupeli stomak i odmah su krenuli komentari da je u drugom stanju. Milena je za ovaj događaj izabrala dugu crnu haljinu pripijenu uz telo, koja joj je ocrtavala svaki deo figure. Stoga i ne čudi da se stomak baš isticao.

Nastavak na Svet plus...

Milena Ćeranić trudna?

Izvor: Tracara.com, 11.Okt.2012

A ko je tata?Na otvaranju jednog beogradskog kluba pevačica se pojavila sa stomačićem i odmah izazvala brojne komentare!Milena Ćeranić nastupala je pre dve večeri u jednom prestoničkom klubu, a s obzirom da je bila odevena u usku crnu haljinu, do izražaja je došao njen stomak. “Pored toga...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.