Nakon drastičnog mršavljenja Darko Lazić ima novi problem, otkrio koja bizarna stvar mu se desila!

Izvor: 011vodič.com, 24.Feb.2021, 11:41

Nakon drastičnog mršavljenja Darko Lazić ima novi problem, otkrio koja bizarna stvar mu se desila!

Pevač Darko Lazić godinama je vodio bitku sa kilogramima, on je imao 162 kilograma, a smršao je 88. Sada je u emisiji otkrio da su mu se zbog gubitka kilograma smanjila noga, i da sada nosi manji broj.
– Da li znaš da su mi trebale braon patike? Vidi ovako, nosio sam 43, a kako sam smršao smanjila mi se i noga. Sve patike koje sam nosio ranije ne mogu više. Stopalo je bilo široko pa sam morao da uzimam veće cipele. Imao sam 162 kilograma – rekao je Darko i dodao:
– Smršao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sam 88 kilograma. Bio sam mršaviji još 5 kilograma, i to je izgledalo mnogo ružno. Poslednjih meseci sam se borio da se ugojim, ceo život sam se borio da smršam, a sada sam se jedva ugojio. Za dva meseca dobio sam 5 kilograma. Pio sam noću sok, slatkiše sam jeo, stavljao sam čokoladu i budio se noću da bih jeo i ugojio se. Sada imam 80 kilograma i ovo je moja prava kilaža, neću sada da menjam ništa – rekao je Darko u emisiji “Amidži šou”.


Comments comments


The post Nakon drastičnog mršavljenja Darko Lazić ima novi problem, otkrio koja bizarna stvar mu se desila! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.