Najslađi lopov u Beogradu – ova maca na kiosku je nasmejala Beograđane na Instagramu

Izvor: 011vodič.com, 10.Apr.2021, 22:22

Najslađi lopov u Beogradu – ova maca na kiosku je nasmejala Beograđane na Instagramu

Mnogi ljubitelji mačaka ovih dana imali su priliku da u Ulici Vojislava Ilića nalete na nesvakidašnji prizor. Naime, jedna od uličnih maca, željna igre i pažnje popela se na obližnji kiosk i svojom reakcijom na kupce nasmejala je sve prolaznike, a i korisnike društvene mreže Instagram.


Mlada i razigrana maca prvo se izležavala na pultu kioska, da bi svaku mušteriju koja pokuša da uzme kusur od prodavačice zaskočila, željna igre.
Ovo je oduševilo sve >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prolaznike, pa mnogi nisu propustili priliku samo da stanu pored nje i pomaze je.
Mace su često omiljene mnogim prodavcima, pa se neretko mogu videti i kako spokojno dremaju u izlogu knjižara ili u raznim zanatskim radnjama.



The post Najslađi lopov u Beogradu – ova maca na kiosku je nasmejala Beograđane na Instagramu appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.