Izvor: Piplmetar.rs, 25.Feb.2024, 07:30

Najlepše otmene frizure za žene starije od 60 godina

Koje su to najlepše otmene frizure za žene starije od 60 godina? To su one frizure koje se savršenoo uklapaju uz vaš ten i crte lica.
Najbolje frizure za žene starije od 60 godina sa kojima će izgledati otmeno i mlađe su ošišane, farbane i oblikovane na način koji poboljšava prirodnu teksturu kose. I dopunjuje crte lica.
Kratki asimetrični bob Kratki asimetrični bob savršen je izbor za žene starije od 60 godina. Frizura je kraća pozadi, a jedan prednji kraj je duži od >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << drugog. Razdeljak sa strane daje frizuri poseban šarm. Kraću stranu stavite iza uha, a dužu ostavite da slobodno pada u talasima.
Piksi bob Piksi bob u ravni vilice je idealan za starije dame koje imaju gustu kosu. Lak je za održavanje, elegantan i mladalački.
Razbarušeni, stepenasti bob Oštriji kratki bob sa mnogo slojeva i istaknutim pramenovima skida godine. Savršena frizura za starije dame koje imaju stila.
Elegantni kratki plavi bob Ugaoni bob sa slojevima je privlačna, kratka frizura za žene starije od 60 godina. Idealna frizura za tanku kosu jer će delovati bujnije. Lako se stilizuje, a reckave, kratke bočne šiške deluju mladalački.
 Dugi čupavi bob Dugi čupavi bob veoma je popularna bezvremenska frizura. Savršeno uokviruje lice. Šiške sakrivaju bore na čelu i automatski podmlađuju.
Talasasta frizura Ako imate gustu talasastu kosu onda ste prava srećnica jer možete napraviti ovu savršenu, prelepu, otmenu i mladalačku frizuru.
Kratki kovrdžavi bob sa šiškama Kratki kovrdžavi bob sa šiškama kojsa savršeno uokviruje lice i idealna je frizura za žene starije od 60 godina. Prelepa, mladalačka frizura koja je laka za održavanje.
Piksi frizura za žene koje nose naočare Ako imate više od 60 godina i nosite naočare, odlučite se za božanstveni, bezvremenski piksi. Oštre teksture piksija uparene s naočarima učiniće da se svaka dama oseća mladoliko, otmeno i moderno.
Liudmila Chernetska/gettyimages.com
NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.