Najbolji statement kaputi i jakne za ovu zimsku sezonu: Uronite u zimu sa stilom!

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Dec.2022, 07:31

Najbolji statement kaputi i jakne za ovu zimsku sezonu: Uronite u zimu sa stilom!

Assertion kaputi i jakne su tajno oružje zimskog stila. A evo i koje ćemo to odevne predmete nositi tokom ove sezone.
Kada imate uticajan spoljni sloj, ono što je ispod ima malo značaja. Sa inspirativnim trendovima kaputa i jakni na horizontu, možete biti sigurni da će ulazak u zimsku sezonu biti lagan- i sa stilom!
Možete da očekujete mešavinu osveženih klasika i uzbudljivih novina, uključujući bajkerske jakne i velike „bombardere“ . Preferirate nešto malo duže >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i strukiranije? Uronite u vogue svetle eko kože. Prigrlite potpunu izmenu!
Assertion kaputi i jakne za zimsku sezonu  Ogromni blejzeri Veliki boyfriend blejzeri su prvi build aside ušli u mejnstrim mode 80-ih, dobivši značajni povratak kroz uspon minimalizma u poslednjoj deceniji.
Sada, brendovi poput Miu Miu i McQueenare  glasno i ponosno ih ažuriraju putem smelih nijansi i assertion unutrašnjih slojeva.
Bajkerske jakne Ovaj vogue namenjen je ljubiteljima brzine. Zahvaljujući usponu Bikercore-a (a la stilske ikone poput Kourtney Kardashian i Julie Fox), brendovi objavljuju moto jakne teškog hardvera u svim krojevima i bojama. Ova jakna se dobro slaže sa mikromini suknjama.
Assertion kaputi i jakne- veštačko krzno Kaputi su sve smeliji i paperjastiji. Fendi, Coperni i Armani su lansirali plišane topere za prelazak u zimu.
Predlažemo da zajedno potpišete vogue sa nekim od lažnih opcija koje su sada na tržištu. To je dobitna kombinacija: kupujte etički bez ugrožavanja stila.
Bombaši Blic vesti: bombaši se vraćaju u modu. Lagani kaput otporan na vremenske uslove je samo gornji deo koji će vam trebati da nosite svoje letnje favourite i tokom zime, bez obzira da li ćete dodavati slojeve preko teksas šortsa ili mini haljine.
Stumble on možete da stilizujete i uz farmerke ravnih nogavica i gležnjače.
Assertion kaputi i jakne od veštačke kože Dani postojane neutralne eko kože su prošli. Ove sezone, stari brendovi (Chloe; Prada) i dizajneri u nastajanju (Rejina Pio; MSGM) podjednako su se složili oko odevnih komada u duginim bojama, od šafran narandžaste attain šljive ružičaste.
Iskoristite vogue u svoju korist dok se ne pojavi zimski bluz—sigurno će vam uneti malo uzbuđenja u svaki dan.
Unusual i classy decembar: 6 fenomenalnih modnih kombinacija za ulazak u 2023!
lepotaizdravlje.rsVladdeep/iStock/Getty Photos Plus by assignment of Getty Photos; Vovchyn Taras/iStock/Getty Photos Plus by assignment of Getty Photos; LightFieldStudios/iStock/Getty Photos Plus by assignment of Getty Photos;


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.