Nadrljala zbog dečka fudbalera! (FOTO)

Izvor: Mondo, 30.Avg.2017, 05:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadrljala zbog dečka fudbalera! (FOTO)

Britanska pevačica na meti navijača Arsenala

A post shared by Perrie Edwards ✌️ (@perrieedwards) on Aug 16, 2017 at 12:56pm PDT

Britanska pevačica Peri Edvards je u vezi sa fudbalerom Arsenala Aleksom Okslejd-Čemberlenom, koji bi uskoro trebalo da zaigra za Čelsi (i 40 miliona funti...).

A post shared by Perrie Edwards ✌️ (@perrieedwards) on Aug 16, 2017 at 12:56pm PDT

Navijači Arsenala su zasuli fudbalerov Instagram psovkama, a nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << štedeli ni njegovu devojku Peri Edvards, članicu sastava Little Mix, na čijem nalogu ostavljaju emotikone zmije.

"Zabavljaš se sa zmijom" su "najlepši" komentari navijača Arsenala koji su osvanuli na nalogu lepe pevačice. Ostali se tiču njenog izgleda, "profesije" i osobina i nisu za prenošenje.

Foto: Printscreen/Instagram/perrieedwards

Fanovi Peri Edvards su pokušali da objasne "hejterima" da je Aleksova odluka da pređe u Čelsi njegova i da bi trebalo da ostave pevačicu na miru. Za sad im ne ide...

Peri je ranije bila u vezi sa Zejnom Malikom iz One Direction, koji ju je ostavio putem SMS poruke, a ona mu posvetila pesmu u kojoj je "opevala" činjenicu da im je seks bio grozan.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.