Izvor: Blic, 18.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađen leš na snimanju serije

Nađen leš na snimanju serije

Na snimanju popularne američke serije 'CSI: Majami', koju možete gledati na nekoliko kablovskih i domaćih TV kanala, dogodila se prava policijska istraga kada je na snimanju jedne scene iz helikoptera primećen leš u parku Bisentenijal.

Kako je policija saopštila, uradiće se autopsija leša, mada se za sada ova smrt ne tretira kao sumnjiva.

'Nažalost, nije neuobičajeno da se, tokom godine, oni koji su upali u vodu, beskućnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili oni kojima se desi da zaspu u čamcu, nekoliko dana kasnije isplivaju na površinu', rekao je detektiv, pravi policijski detektiv Delriš Mos.

Ekipa serije je bila pomalo u čudu kada se sve ovo odigralo proteklog vikenda. Inače, serija o istražiteljima iz Majamija je u 20 zemalja proglašena za jednu od najpopularnijih TV serija, a poseban šmek ovoj seriji daje glavni glumac Horacio Kejn u ulozi ozbiljnog šefa policijske jedinice koja se bavi najtežim i najkomplikovanijim zločinima.

CDC/IB

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.