Na Jutjubu osvanuo video na kojim potencijalna predstavnica Srbije na Evrosongu pokazuje guzu!

Izvor: 24sata, 18.Dec.2014, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Jutjubu osvanuo video na kojim potencijalna predstavnica Srbije na Evrosongu pokazuje guzu!

Goga Stanić našla se u grupi od troje pevača koji će imati priliku da predstavljaju Srbiju na ovogodišnjem „Evrosongu“, a pre izvođenja svoje pesme ona je naciji pokazala svoju golu guzu. Naime, pevačica je pre nekoliko godina učestvovala na izboru za naj cicu jednog muškog magazina, a tada je i sama izjavila da joj je upravo guza najveći adut.

Omiljeni delovi na mom telu su guza i noge - rekla je Goga, pokazavši pritom svoju golu zadnjicu, piše Alo.rs.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata <<
Seksi video u kojem potencijalna predstavnica Srbije pokazuje golu stražnjicu dostupan je na "Jutjubu“, a snimljen je radi njenog predstavljanja naše zemlje na svetskom izboru za mis magazina za muškarce.

U njemu se Stanićeva, osim po guzi, mazi i po grudima, ali i ostalim delovima golog tela.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Evo kako je srpska predstavnica za Evrosong zavodila poznate!

Izvor: Kurir, 18.Dec.2014

Goga Stanić je, pored Danice Krstić, prva finalistkinja koja će se boriti na nacionalnom izboru za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije u Beču...Mlada pevačica je završila ekonomski fakultet, a široj javnosti je poznata po ljubavnim vezama s nekoliko najpoželjnijih srpskih neženja, ali i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.