Na Ilidži zaplijenjeno 11 kilograma marihuane

Izvor: Cafe.ba, 09.Apr.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Ilidži zaplijenjeno 11 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo zaplijenili su na području Ilidže oko 11 kilograma marihuane i uhapsili pet lica, dok se za jednim još traga.

Uhapšena su lica čiji su inicijali N.N, G.J, I.A. i S.J, dok je A.F. nakon saslušanja puštena na slobodu. Policija traga za A.S. koji je uspio pobjeći, rečeno je danas na konferenciji za novinare MUP-a Kantona Sarajevo.

Tokom pretresa, kod ovih lica pronađeno je i oduzeto 11 kilograma >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << marihuane, nekoliko mobilnih telefona i određena količina novca za koji se sumnja da potiče od preprodaje droge.

Zaplijenjena droga bila je upakovana u 18 paketa, a najveći dio, čak 10 kilograma, pronađena je kod G.J, a jedan kilogram kod A.F.

Uhapšeni će nakon saslušanja u policijskim prostorijama danas biti predati u nadležnost postupajućeg tužioca Kantonalnog tužilaštva.

Policijska akcija, koja je sinoć izvedena, imala je za cilj razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila nedozvoljenom proizvodnjom i prometom droga.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.