Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevčanin ukrao devet automobila!

KRUŠEVAC - U zajendičkoj akciji Uprave kriminalističke policije i pripadnika MUP iz Kruševca i Kragujevca uhapšen je Kragujevčanin V. S.(34), zbog sumnje da je izvršio devet krivičnih dela teška krađa. Opsežna istraga otkrila je da su na meti bili vlasnici “dačija” iz šest gradova, čiji su automobili u delovima završavali u okolini Čačka. - Sumnja se da je V. S. od kraja 2014. do aprila 2015. godine otuđio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << devet automobila marke “dačija”, tipa “logan” i “sandero”, na području Kruševca, Paraćina, Jagodine, Velike Plane, Smederevske Palanke i Kragujevca – navode u kruševačkoj policiji. - Osumnjičeni je automobile odvozio na auto – otpad u okolini Čačka, gde su sečeni i rastavljani i tako u delovima prodavani. Osumnjičenom, protiv koga je podneta krivična prijava, određeno je zadržavanje do 48 sati, a protiv vlasnika auto-otpada biće podneta odgovarajuća krivična prijava u redovnom postupku.
Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Službenici MUP-a KS zaplijenili 11 kilograma marihuane

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2015, 12:27

SARAJEVO - U opsežnoj akciji sprovedenoj 8. aprila u večernjim satima, na području opštine Ilidža, službenici Odjeljenja za borbu protiv zloupotreba opojnih droga Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo zaplijenili su 11 kilograma marihuane te priveli šest osoba,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.