Izvor: Press, 22.Okt.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ZADRUGAR SALE TRU KRIJE RAZNE TAJNE! Otkrivamo vam zašto je mogao da LEŽI u zatvoru jako dugo!

Sale Tru je novi zadrugar koji je sinoć ušao u rijaliti
Odmah mu je u zagrljaj pala Jelena Krunić koja kaže da je stalno mislila na njega, a s obzirom da javnost još uvek ne zna mnoge stvari o njemu, počećemo sa onim standardnim - ko je uopšte Sale Tru.
Reper sa novobeogradskog betona, Aleksandar Lazić poznatiji pod pseudonimom Sale Tru poznat je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u reperskom svetu. Već dugo je na našoj rep sceni i važi za momka koji je vratio g funk (ne fanki dži)na domaću scenu.


Neverovatna pričafoto: Printscreen
Da ne davimo previše njegovom biografijom, sve vas zanimaju neke pikanterije, a ovo je samo jedna u nizu koje ćemo svakako objavljivati dokle god je u Zadruzi, a možda i posle...
Naime, Sale je 2011. godine imao zakazan nastup u Tesliću u Republici Srpskoj i nije bilo šanse da on to propusti. Na granici nisu hteli da ga puste jer je imao staru ličnu kartu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.