NOVA GOL MAŠINA IZ BIJELJINE Srbin za sedam minuta ODUŠEVIO Frankfurt, A NIJE JOVIĆ!

Izvor: 011vodič.com, 25.Jul.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA GOL MAŠINA IZ BIJELJINE Srbin za sedam minuta ODUŠEVIO Frankfurt, A NIJE JOVIĆ!

Foto: screenshot Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta savladali su u gostima estonsku Floru rezultatom 2:1 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Strelac pobedonosnog gola bio je Dejan Joveljić, mladi reprezentativac Srbije. Flora je na poluvremenu imala dobar rezultat, gosti su poveli golom Tora u 24. minutu, a izjednačenje Estoncima doneo je Ainsalu deset minuta kasnije. U 64. minutu u igru ulazi Joveljić, time beleži svoj prvi zvaničan nastup za novi klub. Bilo mu je potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << samo sedam minuta, jedan kontakt i jedan šut da već nagovesti navijačima Frankfurta šta može da pruži ekipi. Frankfurt je svakako bio favorit pre starta dvomeča, u revanšu bi trebalo rutinski da odrade posao protiv Flore, koja je, podsetimo, “presudila” niškom Radničkom. EVROPSKA POBEDA! Partizan za gol i dve klase bolji od Velšana na premijeri u Ligi Evrope KAD SE NIJE SRUŠILA! Pogledajte kakvu ZVER je Zvezdin golman kupio supruzi BELIĆ ODLIČAN, ČUKARIČKI PRETIO U NORVEŠKOJ Brđani sačuvali mrežu, Molde dolazi u Beograd sa nulom Redove Bundesligaša u transfer roku koji još uvek traje napustili su dva napadača: Sebastijan Aler (Vest Hem) i Luka Jović (Real Madrid). Upravo je kao zamena za novog stanovnika Madrida projektovan bivši napadač Crvene zvezde. I, dok je od transfera Jovića u kraljevski klub, Ajntraht zaradio 60 miliona evra, mladi Joveljić je koštao čak 15 puta manje – 4 miliona evra. Tako bi Frankfurt u dve sezone zaredom kao lidere ekipe mogao imati dva mlada golgetera rođena u Bijeljini. Foto: realmadrid.com / screenshot Luka Jović Joveljić je prošle sezone u dresu Crvene zvezde zabeležio 24 utakmice, a postigao 11 golova. Za mladu reprezentaciju Srbije odigrao je svega 11 minuta na Evropskom prvenstvu koje su naši fudbaleri završili neuspešno. Ne možete bez Fejsbuka? Pratite Blicsport i na najpopularnijoj mreži! Volite Tviter? Ne propustite nijednu važnu ili zanimljivu vest Blicsporta! […] More
The post NOVA GOL MAŠINA IZ BIJELJINE Srbin za sedam minuta ODUŠEVIO Frankfurt, A NIJE JOVIĆ! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.