LE - Joveljić doneo pobedu Frankfurtu! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Joveljić doneo pobedu Frankfurtu! (video)

Bivši igrač Crvene Zvezde ušao kao izmena i rešio meč samo pet minuta kasnije.

Ajntraht pobedio Floru iz Estonije sa 2:1 u gostima, prvenac Dejana Joveljića doneo značajnu prednost pred revanš u Frankfurtu.

Gosti iz Nemačke su odmah stavili do znanja da žele da opravdaju ulogu favorita, Frankfurt je stigao do vođstva posle 24 minuta prvog poluvremena. Strelac je bio Toro, Španac je preciznim udarcem postigao lep gol.

Ali ipak, domaćini se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nisu uplašili te su stigli do poravnanja posle samo deset minuta nastavka, Ainsalu u 34. minutu je iskoristio lepu asistenciju Vasiljeva. Rezultatom 1:1 se i otišlo na poluvreme.

U nastavku utakmice, Frankfurt nastavlja sa pritiskom, ali bezuspešno. Sve do 71. minuta kada na scenu stupa Dejan Joveljić.

Mladi napadač je ušao kao rezervista u 64. minutu da bi sedam minuta kasnije postigao svoj prvenac u bundesligašu, sjajno je iskoristio centaršut Da Koste i glavom postigao gol za vođstvo i pobedu Ajntrahta.

Meč se završio pobedom gostiju od 2:1. Filip Kostić je odigrao ceo meč dok je Mijat Gaćinović zamenjen u 64. minutu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NOVA GOL MAŠINA IZ BIJELJINE Srbin za sedam minuta ODUŠEVIO Frankfurt, A NIJE JOVIĆ!

Izvor: 011vodič.com, 25.Jul.2019

Foto: screenshot Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta savladali su u gostima estonsku Floru rezultatom 2:1 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Strelac pobedonosnog gola bio je Dejan Joveljić, mladi reprezentativac Srbije. Flora je na poluvremenu imala dobar rezultat, gosti su poveli...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.