NJIHOVA REAKCIJA NASMEJAĆE VAS DO SUZA: Šta se desi kada NESTANE kolačić sa stola? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJIHOVA REAKCIJA NASMEJAĆE VAS DO SUZA: Šta se desi kada NESTANE kolačić sa stola? (VIDEO)

Spremite maramice!

Kada je nestao kolačić sa stola, labradori Harli i Loa su upali u nevolju.

- Verujem da je neko od vas dvoje počinio loše delo. Harli i Loa, znam da je teško zato što ste brat i sestra, ali morate mi priznati, ko je to uradio? - pričala je vlasnica ovim lepotanima.

Ukoliko priznaju, obećano im je da neće biti kažnjeni. Dok im je gazdarica državala predavanje, kuce su pažljivo slušale, pokunjenih glava.

- Daću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vam vremena da dobro razmislite... A sada mi kažite, ko je ukrao kolačić? - pitala je vlasnica.

K'o iz topa, Harli je podigao šapicu, pokazujući na svoju sestru Lou. Vlasnica nije mogla da veruje, te ga je ponovo pažljivo pitala, da li je siguran u to i da ponovo pokaže ko je počinio ovu malu nezgodu.

Bez sekunde pažnje ponovo je podigao šapicu ka svojoj sestri Loi, dok je ona snuždeno gledala.

Ovu presmešnu situaciju možete ispratiti na videu ispod. Sigurno ćete se slatko ismejati kada uz priču vidite i njihove poglede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.