NIVES KAO KOLINDA Pevačica posvetila pesmu predsednici Hrvatske

Izvor: Blic, 02.Feb.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIVES KAO KOLINDA Pevačica posvetila pesmu predsednici Hrvatske

Pevačica Nives Celzijus snimila je novu pesmu "Kolida" i prateći video spot uoči inauguracije nove predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Nives se na jedan dan transformisala u predsednicu hrvatske Kolindu Grabar Kitarović uz pomoć punđe i haljine zakopčane do grla.

- Uvek sam podržavala žene, pa tako i ovog puta želim na neki svoj način obeležiti istorijsku ulogu žene kao vrhovne zapovednice u hrvatskom društvu. Gospođa izabrana predsednica deluje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mi simpatično, obrazovano i dominantno. Kako sam videla u medijima, drago mi je da je i ona, poput mene, glavna šefica u svom domu. Sladak mi je i prvi hrvatski gospodin koji mi deluje kao "dobroćudni medo". Još kad sam čula da je za gospođu Kolindu navijala i moja draga kolegica Zdenka Vučković, koja je i mene podržala na promociji spota 'Bijesna' i udelila mi pokoji savet, a ja pametne savete starijih i iskusnijih kolega uvek poslušam, nisam se dvoumila da što pre treba da snimim ovu pesmu. Ovom obradom aktuelnoj predsednici želim puno sreće i uspešan mandat. Moja publika i ja ovim želimo obeležiti početak njene vladavine - istakla  je Nives Celzijus.

Pesmu Kolinda u originalu je još početkom šezdesetih godina prošlog veka snimila kanadska country pjevačica Lusile Star. Tadašnja ex-yu šlager zvezda Zdenka Vučković čula ju je na turneji odlučila da je prepeva.

Roditelji aktualne predsjednice 'Kolindu' su slušali često na tadašnjem radio Zagrebu pa čak i u autu na putu za rodilište. Kako je otac buduće predsednice Branko Grabar želeo sina i razmišljao samo o muškom imenu, kad se rodila devojčica, majka Dubravka odlučila joj je dati ime Kolinda baš po toj pesmi.

VIDEO > Nives Celsijus - Kolinda:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte Nives kao Kolindu Grabar Kitarović

Izvor: Svet, 02.Feb.2015

Pevačica Nives Celzijus snimila je novu pesmu “Kolida” i prateći video spot uoči inauguracije nove predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.. Nives se na jedan dan transformisala u predsednicu Hrvatske, Kolindu Grabar Kitarović, uz pomoć punđe i haljine zakopčane do grla.. “Uvek sam...

Nastavak na Svet...

Nives kao Kolinda! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Feb.2015

Starleta i pevačica snimila spot u čast hrvatske predsednice...Foto: Nives Celsius/Facebook..Nives Celzijus predstavlja "Kolindu" hit Zdenke Vučenović iz 1967. po kom je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović dobila ime..."Uvek sam podržavala žene. Želim obeležiti istorijsku ulogu žene...

Nastavak na Mondo...

NIVES CELZIJUS GLUMI KOLINDU: Pogledajte kako se starleta snašla u ulozi preds(j)ednice! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Feb.2015

Nives Celzijus se pojavila u izdanju u kom je, do sada, nikad niste videli! Zakopčana do grla i zadovoljna ishodom nedavnih izbora, oponaša novu hrvatsku predsednicu u obradi evergrin hita “Kolinda” iz 1967. po kojem je Grabar Kitarovićeva dobila ime. Nova popularna punđa kao predsednička frizura...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.