NIKAD OTVORENIJI RAZGOVOR! Matora i Stefan porazgovarali o Ivi, Jeleni, Šopićevoj i Vladimiru, pa se dotakli Kije i Sanje!

Izvor: Press, 22.Nov.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD OTVORENIJI RAZGOVOR! Matora i Stefan porazgovarali o Ivi, Jeleni, Šopićevoj i Vladimiru, pa se dotakli Kije i Sanje!

Nakon završetka emisije "Gledanje snimaka", Jovana Tomić Matora i Stefan Karić izašli su iz Bele kuće i krenuli da šetaju imanjem i pričaju otoreno o aktuelnim situacijama. Prvo su se dotakli Jelene Pešić, a oboje su priznali da im nije jasno njeno ponašanje.
Foto;pink
Meni nisu jasne neke stvari - rekao je Stefan. Koliko se promenila za 10 dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vidim da Šopićki nije svejedno - prokomentarisala je Matora, a nakon toga su se dotakli Ive Grgurić: Foto: TV Pink Printscreen

Ona je Stefane zaljubljena, samo mislim da se pogubila, da brine šta će drugi da kažu, tvoja reakcija - ispričala je Matora. Onda ne pričaš neke stvari, ne radiš neke stvari - dodao je Karić. Sanja nije htela tako da priča sa mnom kada sam iznela neke stvari o s*ksu. Ona mora da bude svesna da vi morate da budete kao jedno. Da li te je pitala da pričate? - nadovezala se Tomićeva. Foto: TV Pink Printscreen

Da, ali ja sam se iznervirao. To veče smo sat vremena pre toga pričali o svemu, da bi ona opet za stolom počela. Samo zbog toga što sam rekao: "Šta mi je ovo trebalo?". Ona se borila za mene, kao lav - nastavio je Stefan. To jeste ružno, malo podigni svest. Ja mislim da je samo sluđena, da se boji da je ne ostaviš, da treba da se ohladi i sredi. - iskritikovala ga je Jovana, a onda su se vratili na Jelenu: Foto: TV Pink Printscreen

Ona konstatno ne prestaje, ili si ti ili Vladimir. Ovo traje tri nedelje - ispričala je Matora. Matora je ispričala kako je lakoverna i da joj to Sanja Stanković i Kristina Kija Kockar uvek zameraju, kao i da one imaju moć da predvide određene situacije pre nego što se dese i da im se zbog toga divi. Jovana se osvrnula i na Ivanu Šopić, koju je pohvalila zbog direktnosti i iskrenosti, ali da smatra da nije iskrena prema Pešićevoj i Filipu Đukiću.
Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.