Izvor: Press, 28.Avg.2018, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI U NAJLUĐIM SNOVIMA NIJE MOGAO DA ZAMISLI DA ĆE MU SE OVO DESITI! Anđelo Ranković preživeo pravu DRAMU: POLUDEO SAM! (FOTO)

Nije znao šta ga je snašlo!
Učesnik prve sezone "Zadruge", rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, Anđelo Ranković, preživeo je juče pravu dramu koju nije ni u najluđim snovima mogao da zamisli da će mu se desiti. 




Naime, njemu je hakovan Instagram profil što mu je napravilo velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << probleme sa pratiocima. On je uspeo da reši problem i obratio se javno svima: 



Uspeli smo da se vratimo. I bićemo jači nego ikad. Izvinjavam se svima na ružnim rečima i gadostima koje su pisane sa mog profila u toku jučerašnjeg dana i prethodne noći - poručio je Anđelo.




Nastavak na Press...






Povezane vesti

Anđelo preživeo pravu dramu, nije mogao ni da sanja DA ĆE MU SE OVO DESITI!

Izvor: Svet, 28.Avg.2018

Učesnik prve sezone “Zadruge”, rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, Anđelo Ranković, preživeo je juče pravu dramu koju nije ni u najluđim snovima mogao da zamisli da će mu se desiti.. . . 💯. A post shared by 💯 Andjelo 💯 (@andjelo7) on Aug 22, 2018 at 7:29am PDT. . . Naime,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.