NI SPLETKE IM NE MOGU NIŠTA: Vladimir i Dragana završili u strasnom zagrljaju! Nisu skidali ruke jedno sa drugog!

Izvor: Press, 02.Dec.2019, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI SPLETKE IM NE MOGU NIŠTA: Vladimir i Dragana završili u strasnom zagrljaju! Nisu skidali ruke jedno sa drugog!

Sve oči uprte su u učesnicu treće sezone rijaliti programa "Zadruga" Draganu Mitar, koja se našla u ljubavnom trouglu sa dva muškarca - Vladimirom Tomovićem i Edisom Edom Fetićem.
Foto:pink
Pošto su zadrugari večeras igrali igru istine i laži, Dragana je priznala da bi bila sa Tomovićem u vezi iako joj je Edis bitniji. Kao razlog zadrugarka je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << navela da Fetića poznaje mnogo duži vremenski period od Vladimira. U toku večeri Mina Vrbaški je pokušala da napravi spletke Vladimiru i Mitrovoj, što ih nikako nije omelo da završe u strasnom zagrljaju.
Foto: TV Pink Printscreen

Naime, takmičarka "Zadruge" sa turbuletnom porodičnom pričom i zadrugar koji slovi za najpoželjnijeg muškaca u vili, strasno su se ljubili i mazili u pabu velelepnog imanja u Šimanovcima.
Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

LJUBILA SE SA TOMOVIĆEM, PA SE JADALA GOSPODINU TORTI! Edo rekao Dragani sve što mu je na srcu!

Izvor: Press, 02.Dec.2019

Nakon što je provela noć u strasnom zagrljaju Vladimira Tomovića, učesnica treće sezone rijaliti programa "Zadruga" Dragana Mitar, jadala se novom zadrugaru, sa kojom su je dovodili u vezu još od prethodne sezone, Edisu Fetiću. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.