LJUBILA SE SA TOMOVIĆEM, PA SE JADALA GOSPODINU TORTI! Edo rekao Dragani sve što mu je na srcu!

Izvor: Press, 02.Dec.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBILA SE SA TOMOVIĆEM, PA SE JADALA GOSPODINU TORTI! Edo rekao Dragani sve što mu je na srcu!

Nakon što je provela noć u strasnom zagrljaju Vladimira Tomovića, učesnica treće sezone rijaliti programa "Zadruga" Dragana Mitar, jadala se novom zadrugaru, sa kojom su je dovodili u vezu još od prethodne sezone, Edisu Fetiću.
Foto:pink
.
Foto: TV Pink Printscreen

Dragana se Fetiću jadala kako je najverovatnije prenaglila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u vezi sa Tomovićem, a on joj je izneo svoje mišljenje.
Ako ti to odgovara, guraš to, ne shvatam šta je problem? Ne razumem šta će ti bilo kakva priča, ali ti radi šta želiš. Ja sam celu tu priču video dan pre nego što sam ušao. Šta tu ima da se razume, ili ne razume? Ja sam tu uvek da te razumem, ta priča nema veze sa mnom. Moje lično mišljenje da nije rijaliti mesto gde treba da praviš ljubav, ali to je moje mišljenje. Najgore je što se ti uvek isprimaš - rekao je Edo. Ne razumeš ti ništa. Ovde je teško - govorila je Dragana. Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Marijana etiketirala Draganu kao LJUBAVNICU, pa joj spomenula Pavla, Mitrova joj uzvratila nikad ŽEŠĆIM UVREDAMA!

Izvor: Press, 02.Dec.2019

Dragana Mitar i Marijana Zonjić su u ranim jutarnjim satima zaratile kada je pevačica spomenula da je Mitrova ljubavnica Pavla Jovanovića, kao i da je ona rasturila brak Edisa Fetića Eda. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.