NEVIĐENO LUDILO: U Zadrugu ulaze NJIH DVOJE – obećavaju vrhunsku ZABAVU! Zadrugari će slaviti kad ih vide! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 20.Nov.2019, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENO LUDILO: U Zadrugu ulaze NJIH DVOJE – obećavaju vrhunsku ZABAVU! Zadrugari će slaviti kad ih vide! (FOTO)

Kako su zadrugari, ali i gledaoci u prethodne tri sezone već navikli, i ovog utorka biće održana žurka u “Zadruzi”, na kojoj zadrugari mogu da dođu do hrane i pića, a za to dobijaju i novac.
Pored toga, Veliki šef zadrugarima uvek obezbedi i bogat muzički program, a ove večeri njih će zabavljati Ljupka Stević i DJ Krčmar.

Kako će ova žurka proći i da li će zadrugari, kao i uvek, imati noć za pamćenje, saznaćete odmah posle ovonedeljnog izdanja emisije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << “Amidži šou”, malo posle ponoći.

The post NEVIĐENO LUDILO: U Zadrugu ulaze NJIH DVOJE – obećavaju vrhunsku ZABAVU! Zadrugari će slaviti kad ih vide! (FOTO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.