Izvor: Blic, 30.Jul.2022, 20:09

NEPRIJATNOST U HRVATSKOJ "Frajle" se samovoljno pojavile na koncertu posvećenom godišnjici smrti Olivera Dragojevića

Juče se navršilo četiri godine od smrti legendarnog muzičara Olivera Dragojevića. Tim povodom opština Vela Luka organizuje već četvrtu godinu zaredom niz događaja u čast pevača. Sve je počelo na trajektu koji je u utorak krenuo iz Splita, a sinoć je održan spektakularni koncert na pozornici koja je bila postavljena na moru u Vela Luci.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lažno gostovanje; "Frajle" upale na obeležavanje godišnjice smrti Oliveru Dragojeviću

Izvor: B92, 31.Jul.2022, 14:21

Opština Vela Luka već četvrtu godinu zaredom organizuje niz događaja u čast pevača Olivera Dragojevića, ove godine je sve počelo na trajektu koji je u utorak krenuo iz Splita, a sinoć je održan spektakularan koncert na pozornici koja je bila postavljena na moru u Vela Luci. No, nešto izgleda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.