NEPRIJATNO IZNENADIO MNOGE Ivan Ivanović se ZAPUSTIO i ne mari za negativne reakcije

Izvor: Blic, 06.Avg.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPRIJATNO IZNENADIO MNOGE Ivan Ivanović se ZAPUSTIO i ne mari za negativne reakcije

Popularni voditelj pokazao je svima novo izdanje, koje se mahom nije dopalo onima koji ga prate na društvenim mrežama, pa su izrazili nezadovoljstvo u vidu negativnih komentara.

Ivan Ivanović je na svoj Instagram profil pokazao svima kako sada izgleda, a osim brade koju, po svemu sudeći, ne planira da skraćuje, čini se i da je "nabacio" koji kilogram viška.

U komentarima su ga mnogi molili da se reši ovakvog zapuštenog izdanja i da se dovede u red.

Pogledajte kako Ivan danas izgleda i procenite da li vam se dopada ovakav.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZAIGRALA NA KARTU SVOG SEKSEPILA Ana Sević postavila sliku u PREKRATKOM šortsu

Izvor: Blic, 06.Avg.2017

Supruga Darka Lazića pokazala je svima novo izdanje, koje se najviše dopalo muškarcima koji je prate na društvenim mrežama u velikom broju...Ana Sević je na svoj Instagram profil "okačila" fotku koja se jako dopala pripadnicima jačeg pola, a na istoj je vidimo u kratkom šortsu, koji joj je odlično...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.