NEPRESTANO JE CVILIO u skloništu: REAKCIJA PSA NA UDOMLJAVANJE topi i najtvrđa srca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 20:04

NEPRESTANO JE CVILIO u skloništu: REAKCIJA PSA NA UDOMLJAVANJE topi i najtvrđa srca!

Učinili su sve što mogu!

Pas Hogan je boravio u kalifornijskom skloništu i pretila mu je eutanazija. Osećao se bespomoćno i svakog dana je sedeo u uglu svoje sobice, tresao se i plakao.

Kada je osoblje iz skloništa „Ozzie and Friends“ čulo za Hoganovu situaciju, znali su da mu moraju pomoći. Požurili su da ga udome dok ne bude prekasno, a kod njih je Hogan bio na sigurnom, ali mu je i dalje bila potrebna prava porodica.

Dok se vozio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz kalifornijskog skloništa, nije skrivao sreću. Bio je oduševljen što je dobio drugu priliku, a čak tri godine je čekao da ga neko udomi.

Godine 2021. Hogan je poslat da živi sa udomiteljkom Evelin Perez-Benitez. Iako je to trebalo da mu bude privremen dom, čim je Evelin upoznala Hogana, znala je da je on taj.

- Apsolutno sam se zaljubila u njega - rekla je Perez-Benitez za The Dodo.

Ona je presrećna što je mogla Hoganu da pruži dom. Preslatku kucu pogledajte klikom na OVAJ LINK.

- Činim sve što mogu za njega. Želim da mu pružim najbolji mogući život, jer je on moja porodica - rekla je Perez.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.