NEPREPOZNATLJIV Bio je najpoznatiji klinac u Holivudu, a danas je potpuno odustao od glume

Izvor: Blic, 08.Apr.2016, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPREPOZNATLJIV Bio je najpoznatiji klinac u Holivudu, a danas je potpuno odustao od glume

Glumac Makoli Kalkin, koji se, kao dete, proslavio ulogom u filmskom serijalu "Sam u kući", otkrio je u nedavnom intervijuu da nema nameru da se vraća glumi.

- Ja sam čovek u srednjim 30-tim, koji je suštinski u penyiji. Idem tamo gde me vetar nanese - rekao je glumac u intervjuu za "New York Magazine" i objasnio da se neće vraćati glumi. Umesto toga, Kalkin dane ispunjava slikanjem i pisanjem.

Iako već duže vreme glumac nastoji da bude što dalje od pogleda javnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kalkin i dalje privlači pažnju paparaca gdegod da se pojavi.

- Zbog toga, u šetnju odlazim uglavnom u ranim jutarnjim časovima, odnosno kada svi spavaju. Tada nema nikoga na ulici, i zbog toga mogu da prođem neopažen - rekao je glumac koji je detinjstvo proveo pred snimajući visokobudžetne holivudske hit filmove.

Inače, poslednju ulogu Kalkin je zabeležio u nezavisnom filmu "Adam Green's Aladdin", čija je premijera zakazana za narednu godinu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.