“NEKI SU RAZOČARANI MOJIM ODLASKOM” Srpski pevač je posle 30 godina napustio popularni bend i konačno progovorio o svemu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 18.Jun.2019, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“NEKI SU RAZOČARANI MOJIM ODLASKOM” Srpski pevač je posle 30 godina napustio popularni bend i konačno progovorio o svemu (VIDEO)

Foto: Instagram / Instagram

Pevač Ivan Milinković koji je posle 30 godina napustio poznati muzički sastav Legende kaže da je ostao u dobrim odnosima sa članovima grupe, iako su neki razočarani njegovim odlaskom.
Pevač Ivan Milinković ne krije da je žarko želeo solo karijeru zbog čega je i napustio bend sa kojim je stasao.
– Nova faza u mom životu je posledica moje davne želje da nešto uradim, ali nekako nisu se okolnosti stekle do sada. Nije lako posle 30 >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << godina krenuti u neki novi početak, ali opet tu je i publika koja me zna. Ovim ne želim da bacim bilo kakvu senku na grupu “Legende” jer ih poštujem, ali uvek gledaš šta je dobro, a šta ne za tvoj dalji rad – navodi Ivan i dodaje:
– Teško je u ovoj mojoj poziciji jer sam pevač i znak prepoznavanja grupe. Samim tim bilo je teško izabrati između solo karijere i grupe zbog mog ličnog vaspitanja. Imam razvijenu veliku empatiju i ne volim da povredim nekoga. Iz tog ugla sam gledao – pa ne ide da odem, nema smisla, ali u stvari trebalo bi. Iskonska je stvar da čovek radi na sebi i napravi najbolje od sebe što može. Zato sam bio u situaciji da odlažem odlazak jer bi se to loše reflektovalo na grupu i onda sam bio u nekoj šah-mat poziciji.
Foto: Nebojša Raus / RAS Srbija
Ivan kaže da je ostao u dobrim odnosima sa ostatkom grupe nakon rastanka.
– “Legende” se nisu raspale zato što sam otišao, one će i dalje da postoje. Mi smo ostali civilizovani i u normalnim odnosima, jedino što nekim ljudima nije drago i neki su razočarani – kaže Ivan i otkriva u čemu su se njemu i grupi najviše razmimoilazila mišljenja.
– Mislim da nam je manjkalo marketinške strane i previše smo se oslanjali na konvencionalni muzički pristup. “Legende” su samo koncertna grupa, nema klupskih nastupa. Ja tražim širinu zahvata i malo mi je bilo tesno, u smislu žanra koji smo pevali. Shvatio sam da sam pravio kompromis zbog grupe, a neke stvari ne bih tako radio – kaže pevač koji je već snimio nekoliko pesama koje su u pop maniru, a planira i jedan narodnjak sa trubačima.


Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SVE MI JE TO PALO TEŠKO, JER SAM TAKO VASPITAN: Posle 30 godina napustio je 'LEGENDE', a sada je progovorio o velikoj borbi! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 18.Jun.2019

Nije lako posle 30 godina krenuti u neki novi početak, ali opet tu je i publika koja me zna. Ovim ne želim da bacim bilo kakvu senku na grupu ''Legende'' jer ih poštujem - kaže Ivan.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.