Izvor: Press, 12.Okt.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE VOLIŠ MOJU MAJKU, ZATO ME I PROZIVAŠ: Aleksandra navalila na Zoricu, rat se nastavlja! ZNAM ŠTA SI RADILA! (VIDEO)

Aleksandra Subotić i Zorica Markovi ponovo su se sukobile, pa su psovke i uvrede odjekivale na sastanku u rijalitiju.
Njih dve nisu mogle da prestanu da se međusobno prozivaju, pa je Zorica stavila srednji prst Aleksandri ispred lica, nazivala je "celulitarom" i komentarisala njene velike grudi.
 
"Mrziš sve što je mlado, lepo i uspešno. Ušla >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << si u rijaliti da je.eš go.na. Moje sise koštaju 3.000 evra, a ti to nisi videla godinama", rekla je Aleksandra i nastavila da viče:
 
"Veštice matora i isfrustrirana, ja ću te podsetiti šta si radila u Geteburgu. Ti si jedna matora i zla žena. Ti ne voliš moju majku, zato i mene prozivaš. Pljunula si ovog dečka, tako ćeš i sve. Ti si svoje dete ostavila, a ja sam svoje sačuvala."
 
FOTO: PRINTSCREEN
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Aleksandra nasrnula na Zoricu, rat se nastavlja! (video)

Izvor: Svet, 12.Okt.2018

Aleksandra Subotić i Zorica Marković ponovo su se sukobile, pa su psovke i uvrede odjekivale na sastanku u rijalitiju.. Njih dve nisu mogle da prestanu da se međusobno prozivaju, pa je Zorica stavila srednji prst Aleksandri ispred lica, nazivala je “celulitarom” i komentarisala njene velike grudi.. “Mrziš...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.