Izvor: Blic, 08.Apr.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(NE)REALNA OČEKIVANJA Atraktivna voditeljka otkrila kakvog muškarca traži (VIDEO)

Snežana Dakić, voditeljka „Ženske televizije“, iako se od biznismena Vladimira Mikića razvela pre tri godine, još nije pronašla novu ljubav.

Iako su mediji u međuvremenu otkrili njenu avanturu sa glumcem Dušanom Momčilovićem, voditeljka je ubrzo ponovo postala solo. Snežana se i na nedavno održanoj reviji prijateljice Suzane Perić pojavila u društvu atraktivnog muškaraca, ali nažalost reč je samo o njenom dobrom prijatelju. Ipak, Sneki Daki ne krije da je spremna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za novu ljubav, i to na duge staze, ali da ne može da pronađe pravog.

- Muškarac sa kojim sam došla jeste atraktivan, zgodan i lep, ali je u pitanju moj prijatelj. Retko se na revijama pojavljujem u muškom društvu, uglavnom dođem sama ili sa ćerkom Laurom, ali evo, Dejan je doputovao iz Italije, pa mi se pridružio. Ja se uvek družim sa lepim ljudima, među kojima su i muškarci, ali to su moji drugovi - kaže Snežana i priznaje da je trenutno sama. Inače, Snežana je nedavno promenila boju kose, a da li je u njenom slučaju tačna izreka da se plavuše najbolje zabavljaju pročitajte klikom na link OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.