Izvor: Press, 27.Jul.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ODUSTAJE OD TEODORE! Anđelo se SUPROTSTAVIO PORODICI, pa ovim gestom pokazao koliko mu je stalo do devojke! (FOTO)

Maneken pružio ogromnu podršu pevačici.
Bivši zadrugari, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković su svoju ljubavnu romansu otpočeli u najgledanijem rijalitiju u regionu "Zadruzi" i tokom devet ipo meseci njihova ljubav je prošla trnovit put. 




Autor: Printscreen Instagram
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Po završetku ovog zabavnog programa njih dvoje nisu dopustili da njihovu vezu bilo šta pokvari, iako su postojale mnogobrojne spekulacije da neće opstati. Jedno drugom su ogromna podrška, a svojim fotografijama na društvenim mrežama to i pokazuju. 



Naime, maneken je na svom Instagram nalogu objavio stori kojim bodri svoju devojku dok devojka peva u prepunom klubu na Crnogorskom primorju. 




Autor: Printscreen Instagram


Snimak govori više od hiljadu reči... Bravo - napisao je Anđelo i dodao emotikon srca. 


Da podsetimo, uprkos činjenici da Rankovićevi roditelji nisu pristalice sinovljeve veze sa pevačicom, on ne odustaje od Teodore i svojim gestovima pokazuje da je uz nju svim srem i da je ljubav koju je spoznao u rijalitiju ona prava. 



Pročitajte još: ŠTA ĆE MU ŽENA REĆI?! BIVŠA ZADRUGARKA BACILA OKO NA SLOBINOG DRUGA, isplivala njihova zajednička fotografija! (FOTO)




Autor: Printscreen Instagram

Nastavak na Press...






Povezane vesti

DESET MESECI VEZE: Ovako je Matora IZNENADILA Sanju na važan datum, a evo šta će ONA URADITI ZA NJU! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2018, 01:09

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković započele su svoju vezu pred milionskim auditorijumom, u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, “Zadruzi”. Iako su se plašile reakcije najbližih ali i ljudi generalno, njih dve su naišle na odobravanje od svih i pozitivne komentare, a i van Zadruge...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.