Izvor: Press, 29.Nov.2018, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE DA JE PODNESE: David KUKAO po Zadruzi, ŽALIO SE na Aleksandru, pa priznao da je GLEDAO U GRUDI druge zadrugarke! (VIDEO)

Žalio se na ponašanje svoje verenice.
Iako se činilo da su David Dragojević i Aleksandra Subotić posle brojnih svađa konačno uplovili u mirnu luku, sinićnja žurka promenila je sve -  Dorotea Jovanović i Maja Marinković su navodile Davida da sa njima provokativno igra, što je kod Aleksandre probudilo gnev. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<




Autor: Zadruga - RTV Pink


Da li si ljubomorna jako? meni je Aleksandra mnogo ljubomorna. Kaže da sam sinoć gledao nekim devojkama u si*su - žalio se David Dragani Mitar i tom prilikom dodao da je Subotićeva videla da je on, navodno, drugim zadrugarkama gledao u grudi.


U kom smislu, šta mene to pitaš, kome u s*se, čiju si gledao? - upitala je Dragana Davida.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Eto, gledao sam u s*su - dodao je David i otišao u Belu kuću.


Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.








 




Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.