Izvor: Scandal.rs, 28.Nov.2018, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE AGRESIVNIJI! Aleksandra napravila ljubomornu scenu, David nasrnuo na nju! (VIDEO)

Aleksandra Subotić je bila besna i ljubomorna kada je videla Davida Dragojevića da se šeta san Majom Marinković i Doroteom Jovanović. Ona je krenula da se raspravi sa njim, ali je on žestoko odgovorio. Ščepao je za vrat i gurnuo. Reagovalo je i obezbeđenje i Adam Đogani, pa nije došlo do ozbiljnijeg fizičkog okršaja između The post SVE AGRESIVNIJI! Aleksandra napravila ljubomornu scenu, David nasrnuo na nju! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE MOŽE DA PODNESE ALEKSANDRU David se žalio na Subotićevu, pa priznao da je gledao u GRUDI DRUGE ZADRUGARKE

Izvor: Blic, 28.Nov.2018

Iako se činilo da su David Dragojević i Aleksandra Subotić posle brojnih svađa konačno uplovili u mirnu luku, sinoćnja žurka promenila je sve. Dorotea Jovanović i Maja Marinković su navodile Davida da sa njima provokativno igra, što je kod Aleksandre probudilo gnev.

Nastavak na Blic...

SKANDAL! DAVID PIJAN NASRNUO NA ALEKSANDRU: Dragojevića obezbeđenje sprečilo da je ne udari!

Izvor: Press, 29.Nov.2018, 16:08

David Dragojević se dosta napio pa je igrao sa drugim devojkama zbog čega je Aleksandra odlepila. U trenutku kada ga je videla kako sa Majom i Doroteom ide pod ruku, Aleksandra je izašla i pitala ga: “Šta to radiš?”. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.