NE DIRAJ GA, NIKAD! Kad su videli šta im je kelner naplatio, poželeli su da su ĆUTALI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE DIRAJ GA, NIKAD! Kad su videli šta im je kelner naplatio, poželeli su da su ĆUTALI! (FOTO)

Naruči i ne zapitkuj!

Svako ko je bar kraće vreme radio kao konobar, zna koliko neki gosti znaju biti dosadni i koliko je to naporan posao. Međutim, posao je posao i zbog toga konobari moraju uvek da budu nasmejani i dobri prema gostima... a to često nije nimalo jednostavno.

Baš zbog toga ćete možda imati razumevanja kad vidite što je jedan restoran u američkom gradu Denveru počeo da naplaćuje.

Gosti restorana "Tom's Diner" dobili su račun na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojem im je naplaćeno nešto što nisu naručili. Ima smisla, ovo nisu ni mogli da naruče, nego su to sami zaradili.

Na računu je bila i stavka "jedno glupo pitanje" koja je naplaćena 38 centi. Kad su malo bolje pogledali, videli su da je "glupo pitanje" navedeno i u cenovniku, a iznos je bio upravo onaj koji su i oni morali da plate.

Ne zezaj konobara, nikad. pic.twitter.com/OFuMI3BStR

— babura velika (@BaburaVelika) January 19, 2020

I to nije sve. Vidi se da je taj cenovnik pisao neko s malo opuštenijim shvatanjem posla i komunikacije sa gostima. Tako nude i desert El Čuro kod kojeg u produžetku piše "Nema veze s El Čapom (meksički narkobos), ali ovaj desert UBIJA".

Folkerka u minijaturnim gaćama pleše na BAZENU, uvija se oko njega, roditelji deci pokrivaju oči (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.