NAKON KARAMBOLA SA MIĆOM U PROGRAMU UŽIVO, oglasila se Tara Simov, pa mu ovim jasno stavila do znanja da se nije pokajala zbog HAOSA pred kamerama!

Izvor: Press, 18.Avg.2020, 14:38

NAKON KARAMBOLA SA MIĆOM U PROGRAMU UŽIVO, oglasila se Tara Simov, pa mu ovim jasno stavila do znanja da se nije pokajala zbog HAOSA pred kamerama!

Nakon što je sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita" pušten prilog svađe između Tare Simov i Lepog Miće nastao je potpuni haos u studiju! Mića i Tara su počeli da se polivaju, letele su stolice, a onda su lomili i sve po studiju.
Foto:pink
Taru je posebno razbesnelo kada je Mića uvredio ljude koji su glasali za nju, pa se ovim povodom oglasila i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << društvenoj mreži Instagram.

Foto: TV Pink Printscreen

- Moju podršku niko neće nazivati ''bolesnicima'' i mene niko ne može da psuje, dok mi otac i majka gledaju TV! Branim sebe i braniću sebe zauvek! To je to - poručila je Tara putem Instagrama i jasno stavila do znanja da se nije pokajala zbog sinoćnjeg haosa pred kamerama.
Foto: Instagram.com

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.