NAJSREĆNIJI JEŽ NA SVETU! Prati ga 1,5 MILIONA ljudi, a po OVOME je poseban! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJSREĆNIJI JEŽ NA SVETU! Prati ga 1,5 MILIONA ljudi, a po OVOME je poseban! (FOTO)

Šećerko!

Jež Herbi iz Nemačke jedan je od najvećih "petfluensera" - zahvaljujući inspirativnim fotografijama koje na Instagramu objavljuje njegova vlasnica, Talita Girnus iz Vizbadena.

A post shared by The World’s Cutest Adventurers (@mr.pokee) on Sep 13, 2019 at 8:36am PDT

Talita je prvo počela da objavljuje fotografije sa svojih putovanja na kojima se video Herbeeov prethodnik Mr. Pokee, a od njegove smrti, ranije ove godine, njena putovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po svetu predstavlja preslatki Herbe.

Da se ovaj afrički patuljasti ježić dobro snašao kao model na "razglednicama" iz raznih krajeva sveta, najbolje govori činjenica da Herbi trenutno ima više od 1,5 miliona pratilaca koji obožavaju avanture nasmejanog ježića.

A post shared by The World’s Cutest Adventurers (@mr.pokee) on Aug 24, 2019 at 9:25am PDT

- Neverovatni ljudi iz celog sveta nadahnuto prate naše avanture prvenstveno jer im se sviđa poruka koju šaljemo: da zastanu, zaborave na trenutak na sve ozbiljne stvari koje se događaju u svetu i nasmeju se sa Herbijem - napisala je na svom blogu vlasnica ovog patuljastog ježa, i poručila:

- Herbi i ja vas podsećamo da nikada ne gubite veru, jer svet je prepun čarobnih mesta i trenutaka i ipak nije loše mesto - napisala je ona.

A post shared by The World’s Cutest Adventurers (@mr.pokee) on Jul 8, 2019 at 9:05am PDT

Herbi je inače srca obožavatelja širom sveta osvojio najviše sa svojim neverovatnim "smeškom", ali i preslatkim izgledom u svojim "home made" kompletićima koje mu vlasnica pravi, poput zimskih čarapica i pletenih kapica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.