NAJGORI IGRAČ IKADA? Gledoce šokirao tip koji je potrošio tri džokera na pitanje o popularnoj seriji! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 13:18

NAJGORI IGRAČ IKADA? Gledoce šokirao tip koji je potrošio tri džokera na pitanje o popularnoj seriji! (VIDEO)

Svi su čuli za to.

Korisnici društvenih mreža ne mogu da se načude Britancu koji je u popularnom kvizu "Ko želi da bude milioner" (Who Wants To Be A Millionaire) potrošio sva tri džokera na pitanje o Tajger Kingu.

Kreg Blekburn našao se na mukama nakon što je voditelj Džeremi Klarkson pročitao pitanje o popularnom šouu Netfliksa. "Što je tema dokumentarca u kojem se Džo Egzotik sukobljava sa Karol Baskin", bilo je pitanje, ali Kreg je priznao kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije pogledao seriju.

Craig gets a Tiger King question but doesn’t have a clue. Starting with 50:50 then phoning a friend (who doesn’t know 😲) and finally asking Jeremy! #WhoWantsToBeAMillionaire #TigerKing #JoeExotic pic.twitter.com/z8KUJWl3ZC

— Who Wants To Be A Millionaire? (@MillionaireUK) January 18, 2021

Prvo je uzeo džoker "pola-pola", ali nije bio siguran pa je pozvao prijatelja. On takođe nije znao, pa je Kreg ostao na džokeru "pitaj voditelja". Klarkson mu je odmah ponudio tačan odgovor, ali mnogi na društvenim mrežama nisu se mogli da se načude takmičaru. "Kako to nije znao, pa bilo je svuda", samo je jedna od reakcija na Twitteru.

Inače, reč je bila o pitanju za 4.000 funti, a Kreg je uspeo da osvoji 32 hiljade funti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.