NA IZLAZNIM VRATIMA? Predsednik Reala već našao zamenu za Jovića

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA IZLAZNIM VRATIMA? Predsednik Reala već našao zamenu za Jovića

U Realu nema vremena za adaptaciju igrača. Odmah se od novajlija traži da iskažu pun potencijal. Još se “traži” i Luka Jović. Za 108 minuta na četiri utakmice nije postigao gol. I odmah ima nezadovoljnih. Kao da je tih 27 minuta u proseku provednih na terenu dovoljno da pokaže koliko može…
Kvota kladionice MaxBet na pobedu PSŽ u meču s Realom je 2.30.
Kako god bilo, španski Don Balon piše da predsednik Madriđana Florentino Perez traži novog napadača. I >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ne samo da traži, već je, izgleda, našao odgovarajućeg. Prema istom izvoru, izbor je pao na Tejmija Abrahama, igrača Čelsija.
Sjajnim učinkom Abraham je skrenuo pažnju na sebe. U pet kola Premijer lige već sedam puta je bio strelac. Novi trener “plavaca” Frenk Lampard pružio mu je šansu, a on mu je vratio odličnim igrama i golovima. Usledio je i poziv u reprezentaciju Engleske.
U tekstu pod naslovom: Predsednik Perez otpočeo pregovore s novim Drogbom”, navodi se da u ovom trenutku Abraham vredi više od 100.000.000 evra.
Foto: Printskrin/Don Balon

Podsetimo, Luka Jović je s Realom potisao ugovor do 2023. godine. Ukoliko je pisanje španskih medija tačno, moguće je da već u zimskom prelaznom roku bivši centarfor Crvene zvezde i Ajntrahta promeni sredinu. Ako uskoro Jović ne počne da trese mreže u dresu “kraljevskog kluba”…

The post NA IZLAZNIM VRATIMA? Predsednik Reala već našao zamenu za Jovića appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.