Izvor: Press, 29.Okt.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Lekari daju Darku 5% ŠANSE DA PREŽIVI!

Darko Lazić ima minimalne šanse da se živ izvuče posle saobraćajke, procena je doktora. Porodici saopštili da se moli Bogu "jer je sada sve u njegovim rukama"
Žele istinu Darkovi roditelji su insistirali da im se kaže šta će biti s njihovim detetom

- Prvih nekoliko dana lekari nisu ništa govorili Darkovoj porodici o njegovom stanju. Hteli >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su da sačekaju da prođe operacija, da vide u kakvom su mu stanju unutrašnji organi, pa tek onda da iznesu prognoze. Nakon što su ga pre nekoliko dana otvorili i izvadili mu slezinu, stekli su jasniju sliku o njegovom opštem stanju i zaključili da mu predstoji teška borba za život. Konzilijum sastavljen od vrhunskih lekara daje mu do pet odsto šanse da će preživeti - priča za Informer izvor blizak porodici popularnog folkera i napominje da je Lazićeva porodica teško podnela ovu informaciju:
Probudio se iz kome u subotu Kako Informer saznaje, Lazić se za vikend probudio iz kome i nekoliko trenutaka proveo u svesnom stanju.
- Darko je u subotu za vreme posete pomerio glavu, otvorio oči i nekoliko sekundi bio u svesnom stanju. Posle toga je ponovo zažmurio. Izgledao je kao da spava - ispričao nam je izvor blizak pevačevoj porodici, koji je zamolio da mu ne objavljujemo ime. 

- Darkova majka Branka i otac Milan insistirali su od prvog dana u bolnici da im se kaže šta će biti s njihovim detetom. Lekar koji ga vodi saopštio im je njegovo stanje, rekao da su u KBC Zemun učinili sve što je u njihovoj moći i savetovao ih da se mole Bogu "jer je sada sve u njegovim rukama".
Kako navodi naš sagovornik, otežavajuća okolnost kod Lazića je ta što je, pored izvađene slezine, slabih bubrega i oštećenog plućnog krila, i njegova jetra u veoma lošem stanju.
- Darko je dosta pio, pa mu je jetra bila oštećena i pre saobraćajke. Uz to, i pre je imao problema sa bubrezima, pa je to jedan od razloga što je odmah po prijemu u bolnicu morao da bude stavljen na dijalizu jer su počeli da mu otkazuju. U udesu mu je teško povređeno jedno plućno krilo, prelomljena butna kost, slomljeno devet rebara, a zadobio je nekoliko hematoma na mozgu - zaključuje izvor.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.