Mrzi crnce, a uhvatili ga za vreme seksa sa crnim transvestitom

Izvor: Vesti-online.com, 07.Maj.2014, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrzi crnce, a uhvatili ga za vreme seksa sa crnim transvestitom

Bivši zloglasni vođa Kju Kluks Klana iz Severne Karoline Frejžer Glen Miler (72) uhapšen je zbog trostrukog ubistva u Kanzasu, a sada se našao u centru pažnje i zbog toga što je jednom je prilikom uhvaćen za vreme seksa s muškom prostitutkom arfoameričkog porekla u svom automobilu.

Tokom istrage policija doznala zapanjujuće detalje od bivšem vođi Kju Kuks Klana: Frejžer Glen Miler

 

Tokom opsežne istrage nad nekadašnjim kandidatom za guvernera >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Severne Karoline i osnivačem stranke "White Patriot", policija je doznala zapanjujuće detalje iz njegove prošlosti, piše "Jutarnji list".

 

Naime, Milera je pre nekoliko godina u gradu Reliju uhvatio policajac dok je na zadnjem sedištu svog automobila bio u "ljubavnom klinču" s muškom prostitutkom.

 

- To je bilo prilično šokantno jer su njegovi lični stavovi u totalnoj suprotnosti s onim za što je tada optužen - izjavio je sudija Dag Mekalah, koji je kao državni tužilac tokom 80-ih godina vodio istragu nad njim.

 

Mekalah je ispričao da je pročitao izveštaj o tom incidentu, ali nije želeo da ulazi u detalje.

 

- Prilično su razvratni. Mislim da činjenice govore same za sebe te da ljudi sami mogu izvući zaključak o tome koliko je to neprimereno - dodao je sudija.

 

Što se tiče Millera, on se za to delo izvukao nekažnjeno, a nijedan javni zapis o tom incidentu nije pronađen. Ipak, u jednom telefonskom pozivu koji je snimljen prošle jeseni, Miler tvrdi da je namamio prostitutku na sastanak s njim kako bi ga istukao.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.