Mladić ranjen u pucnjavi izdvojio vreme da napravi selfi

Izvor: Blic, 19.Mar.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić ranjen u pucnjavi izdvojio vreme da napravi "selfi"

Isak Martinez (20) radnik restorana u Mesi, Arizona, našao se juče u sred pucnjave u kojoj je poginula jedna, a ranjeno pet osoba.

#MesaShooting victim, EVIT student Isaac Martinez uses social media to share his day with his friends. pic.twitter.com/53ICdTcndq

— Yihyun Jeong (@yihyun_jeong) March 19, 2015

Martinez je jedan od ranjenih. Njemu je u restoranu "Bistro 13" prišao napadač Rajan Žiro i tražio da mu da ključeve od svog automobila, preneo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Njuzer". Martinez je odbio, nakon čega ga je Žiro upucao u rame i pobegao iz restorana.

Martinez je takođe izašao van, fotografisao svoju okrvavljenu uniformu i postavio je na Snepčet.

"Metak me je pogodio s leđa i prošao kroz moje rame", napisao je Martinez na Fejsbuku i postavio još jedan "selfi" – kako leži ranjen u bolnici.

"Da je metak pogodio malo više ili niže pogodio bi arteriju", dodao je Martinez.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.