Mladi napadač Čelsija uradio ono što niko nije (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi napadač Čelsija uradio ono što niko nije (VIDEO)

Pamtiće Tami Ejbraham subotu, 14. septembar. Mladi napadač Čelsija učinio je ono što nijedan fudbaler u Engleskoj nije. Četiri puta je tresao mrežu u Vulverhemptonu i postao prvi fudbaler u istoriji Premijer lige koji je na istoj utakmici postigao het-trik i autogol!
Na meču Votford – Arsenal, naša kladionica nudi kvotu 5.60 za igru X-2.
Ejbraham je pogađao u 34, 41. i 55. minutu. Sredinom drugog poluvremena, posle odlične odbrane golmana Kepe, našao se na pogrešnom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << mestu u pogrešno vreme. Lopta ga je pogodila i odsela u mreži.
Mladi napadač ima 21 godinu i dete je Čelsija. Prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Aston Vili, a pre toga je igrao u Svonsiju i Bristol sitiju. U aktuelnom šampionatu postigao je već sedam golova i prvi je strelac lige.
Pogledajte sve golove Ejbrahama u Vulverhemptonu.





The post Mladi napadač Čelsija uradio ono što niko nije (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Abraham pogađao na sve strane, pa ušao u istoriju!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 00:14

Neverovatno izdanje mladog napadača Čelsija...Lampardovi "plavci" su danas stigle do pobede na teškom gostovanju protiv Vulverhemptona, na "Molinou" je prštalo Čelsi nosi tri boda uz rezultat 5:2. Glavni igrač Čelsija kao i u prethodnim kolima - Temi Abraham!..Mladi napadač je postigao het-trik,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.