Abraham pogađao na sve strane, pa ušao u istoriju!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abraham pogađao na sve strane, pa ušao u istoriju!

Neverovatno izdanje mladog napadača Čelsija.

Lampardovi "plavci" su danas stigle do pobede na teškom gostovanju protiv Vulverhemptona, na "Molinou" je prštalo Čelsi nosi tri boda uz rezultat 5:2. Glavni igrač Čelsija kao i u prethodnim kolima - Temi Abraham!

Mladi napadač je postigao het-trik, čime je postavio par rekorda za stići. Prvi je taj da je Temi najmlađi igrač Čelsija ikada koji je postigao tri gola na utakmici u Premijer ligi.

Uz to je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i najmlađi Englez kome je to pošlo za nogom još od Rahima Sterlinga kada je u oktobru 2015. godine učinio isti podvig.

Ali tu je i rekord oko koga će mladi Abraham imati pomešana osećanja. Engleski napadač je prvi igrač koji je dao het-trik i auto-gol u jednoj utakmici Premijer lige!

Nema šta, Temi radi "posao" na obe strane.

1 - Tammy Abraham is the first player in Premier League history to score a hat-trick and an own goal in the same game. Involved. pic.twitter.com/3uPLkp5HCr

— OptaJoe (@OptaJoe) September 14, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.