Milica Todorović i Jugoslav Karić uhvaćeni zajedno… I ljube se! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 26.Feb.2021, 10:07

Milica Todorović i Jugoslav Karić uhvaćeni zajedno… I ljube se! (VIDEO)

Pevačica Milica Todorović i biznismen Jugoslav Karić uhvaćeni su zajedno u srpskoj prestonici, a evidentno je da su i te kako bliski.
Milica i Jugoslav su uživali u jednom beogradskom restoranu, a potom su zajedno otišli iz istog.
On ju je odvezao do stana, a onda je pao i – poljubac.

Milica je, podsetimo, prošle godine raskinula vezu sa glumcem Petrom Strugarom, dok je Jugoslav nedavno stavio tačku na brak sa dizajnerkom enterijera Elenom Karaman.
– Nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nisam imala neke standarde što se tiče muškaraca, prosto ako nam se energije poklope, to je to. Najbitnije je da među nama ima poverenja, poštovanja i razumevanja. To je za mene ravnopravan muškarac i, naravno, sve to treba da bude sa obe strane da bi veza opstala – kazala je prošlog meseca Milica za “Blic”.
Foto: Printscreen
Izvor: PRessSerbia/Pink

Comments comments


The post Milica Todorović i Jugoslav Karić uhvaćeni zajedno… I ljube se! (VIDEO) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.